Начало / За нас

За нас

За нас

Добре дошли в света на Club Alpina!

Обръщаме се към всички вас, които отлагате истинското пътуване! Към всички вас, които пътувате много, но истинското приключение все още Ви предстои! Приветстваме онези, които търсят различни посоки и светове, които се ласкаят от непредвидените дози адреналин. Приветстваме онези, които искат, да се отърсят от познатото, да се доверят на добре организирани приключения към близки и далечни дестинации. Ще се опитаме да Ви подарим нови вълнения, които да превърнат мечтите Ви – в нови мечти!

Кои сме ние

Ние обичаме да пътуваме, всички ние имаме едно общо нещо – любовта към пътувания и желание да научим повече за други земи и начина на живот. Club Alpina е специализирана в планински преходи, пътуване и приключенски туризъм в малки групи по целия свят. Ние сега предлагаме интересна гама от планински преходи и други приключенски пътешествия.

Независимо дали се стремите да ходите сред най – високите върхове в света да изследвате дивата природа, или културата на далечни земи, ние имаме перфектното приключение за вас.

Днес

Имаме заслужена репутация за качеството на обслужване и ниски цени. Натрупания опит на Club Alpina ви позволява да отделите от ценното си време за почивка и да се насладите на най – доброто, на избраната от Вас дестинация. Репутацията на Club Alpina се основава на доказана способност да предоставя качествени приключенски екскурзии, които представляват реална стойност за вашите пари.

Нашата философия

От първия ден, ние сме били мотивирани от желанието да вземем малки групи от хора с еднакви възгледи на някои от отдалечените и рядко – посещавани места в света. Ние винаги сме се стремили да погледнем отвъд туристическите капани. Ние се стремим да се осигурим по – добро разбиране на всяка една от нашите дестинации, както спомени за цял живот. Ние желаем да продължаваме да търсим нови пътувания и да разширим нашата гама от приключения. Местата, които ни вълнуват – това са местата, които искаме да ви покажем!