Начало / За нас

За нас

За нас

Добре дошли в света на Club Alpina!

Обръщаме се към всички вас, които отлагате истинското пътуване! Към всички вас, които пътувате много, но истинското приключение все още Ви предстои! Приветстваме онези, които търсят различни посоки и светове, които се ласкаят от непредвидените дози адреналин. Приветстваме онези, които искат, да се отърсят от познатото, да се доверят на добре организирани приключения към близки и далечни дестинации. Ще се опитаме да Ви подарим нови вълнения, които да превърнат мечтите Ви – в нови мечти!

Кои сме ние

Club Alpina е сдружение с нестопанска цел вписан в регистъра на юридическите лица Ф.Д Номер 1953/2004 при СГС. Club Alpina осъществява дейност в частна полза – в полза на своите членове. То е сдружение  с наименование Club Alpina, регистрирано по реда на Закона за юридическите лица с нестопанска цел и осъществяващо дейността си съобразно разпоредбите на Закона.

Club Alpina е независимо доброволно сдружение на симпатизанти и на лица, активно практикуващи туризъм и планинарство, любители на пътешествията, експедициите, приключенията и всякаква форма на общуване с природата.

Предмет на дейност на Club Alpina са: Организиране и провеждане на пътувания, излети, експедиции, посещения на природни, културни и исторически забележителности в България и чужбина за членовете на клуба.

Членуването в сдружението е доброволно. Член на сдружението може да бъде всяко българско или чуждестранно пълнолетно и дееспособно физическо лице, което приема и спазва устава.

Нови членове на сдружението могат да бъдат приемани в него въз основа на писмена молба до Председателя на УС.

Нови членове могат да бъдат приемани и по писмена или устна инициатива на един или повече от членовете на сдружението.

Решението за приемане на членове на сдружението се приема от Управителния съвет.

Ние обичаме да пътуваме, всички ние имаме едно общо нещо – любовта към пътувания и желание да научим повече за други земи и начина на живот. Club Alpina е специализирана в планински преходи, пътуване и приключенски туризъм. Ние сега предлагаме интересна гама от планински преходи и други приключенски пътешествия.

Независимо дали се стремите да ходите сред най – високите върхове в света да изследвате дивата природа, или културата на далечни земи, ние имаме перфектното приключение за вас.

Днес

Имаме заслужена репутация за качеството на обслужване. Натрупания опит на Club Alpina ви позволява да отделите от ценното си време за почивка и да се насладите на най – доброто, на избраната от Вас дестинация.

Нашата философия

От първия ден, ние сме били мотивирани от желанието да вземем малки групи от хора с еднакви възгледи на някои от отдалечените и рядко – посещавани места в света. Ние винаги сме се стремили да погледнем отвъд туристическите капани. Ние се стремим да се осигурим по – добро разбиране на всяка една от нашите дестинации, както спомени за цял живот. Ние желаем да продължаваме да търсим нови пътувания и да разширим нашата гама от приключения. Местата, които ни вълнуват – това са местата, които искаме да ви покажем!