Начало / За нас

За нас

За нас

 „ТРЕККИНГ” ООД – Туроператор за планинарство и пътешествия

Удостоверение за туроператор: N: PK – 01 – 6335 \ 16.02.2009

Застрахователна полица „Отговорност на Туроператора”

N: 7500170000629 от 01.01.2018г. към „Групама Застраховане” ЕАД

Банкова сметка
Банка ОББ /UBB/– клон „Македония”
BG08UBBS80021072092420 – в лева
BG92UBBS80021432355310 – в евро
BIC – UBBSBGSF
„ТРЕККИНГ” ООД

Туроператорът за планинарство и пътешествия „ТРЕККИНГ” ООД  се явява като продължение на „МОНДО” ЕООД  по отношение именно на планинарството и екзотичните пътешествия.

„ТРЕККИНГ” ООД  е тясно специализирана за планински преходи, изкачвания и пътешествия в България, на Балканите и по големите планини на Света. В България предпочитаме да осъществяваме изкачвания на известни върхове, както лятно, така и зимно, да провеждаме пешеходни преходи в по рядко посещавани /особено гранични/ планини и планинки, да преминаваме технически по-трудни маршрути в Рила, Пирин и Стара планина.  На особена почит са: Алпийското било на Стара планина, Джамджиевият ръб на Вихрен  в Пирин, Мальовишкият дял в Рила, почти девствената, най-западна гранична част на Балкана, красивите върхове около Тетевен и много още!

На Балканите предпочитани дестинации са ни Гърция /Олимп, Атон, Крит, Самотраки и други/, Сърбия, Македония, Черна гора и Албания с тяхната невероятна природа и с културното им наследство !

Най-голям интерес, обаче, предизвиква сред аудиторията ни, проявите към далечните и високи планини по света – Алпи, Хималаи, Кавказ, Анди, Атлас, Килиманджаро, където ние сме водеща фирма, предвид дългогодишния ни и богат опит !

Всяка година организираме и провеждаме /за разлика от някои други, които само обявяват…/ трекинги и изкачвания в Непалските Хималаи, изкачвания и преходи в Алпите /Монблан, Монте Роза, Гранд Парадизо, Триглав,  Доломити/, изкачване на Елбрус, изкачване първенеца на Южна Америка и всички континенти без Азия – Аконкагуа /6962м/, изкачване вулкана Мисти /5835м/ в Перу, изкачване африканския първенец Килиманджаро /5895м/, изкачване първенеца на Атласките планини връх Тубкал, изкачване вулкани в Камчатка, изкачване на Фуджияма в Япония и много още ! Важна част от дейността ни е пътешествията в екзотични /природно и културно/ страни като Тибет, Индия,  Бутан, Непал, Тайланд, Япония, Танзания, Перу, Аржентина, Бразилия, Турция и много още ! В това отношение всяка година прибавяме и нови дестинации.

Евгений Динчев – Управител на „ТРЕККИНГ” ООД

Юлиян Стамболджиев – съдружник

Борислав Петровски – съдружник